TID TIL NÆRVÆR OG VELPLEJET HÅR!Mit navn er Lotte Lønborg. Passion og begejstring er nøgleord i mit arbejde. Som kunde får du altid min fulde opmærksomhed, og jeg sætter god tid af til dig. Sammen finder vi ud af, hvad der klæder dig og jeg garanterer en ærlig, konstruktiv rådgivning sammen med både klipning og farvning af højeste kvalitet.

Jeg driver min salon hos Salon John Birret, Frederiks Alle 62, 8000 Aarhus C.

OM MIG

Uddannet frisør i 1996

Stylist på tv program

Underviser andre frisører i ind og udland, siden 2002

Deltager hvert år selv i kurser i ind- og udland

Jeg er meget passioneret, 100% dedikeret og begejstret for mit fag

ÅBNINGSTIDER

  • Mandag kl. 14-17
  • Tirsdag kl. 9–19
  • Onsdag kl. 9–14
  • Torsdag kl. 9–19
  • Fredag kl. 9–17
  • Lørdag Efter aftale
  • Søndag Lukket
parallax background

KONTAKT